Over ons

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de uitgeverswereld besloot Eric Vullers in 1996 zijn eigen bedrijf op te starten. Op 2 juli 1996 werd de bedrijfsnaam Kloosterhof Acquisitie Services - Uitgeverij vastgelegd bij de Kamer van Koophandel. 
In de eerste jaren voerde Eric de advertentieacquisitie voor diverse externe uitgaven. De grote doorbraak kwam in 2004 toen hij, in eigen beheer, het Tijdschrift voor Coaching lanceerde. Met de komst van deze zeer succesvolle uitgave moesten ook de eerste werknemers in dienst worden genomen en werd verhuisd van een zolderkamer naar een bedrijfspand. 

Kloosterhof Neer B.V. heeft momenteel 9 werknemers in dienst en mag zich uitgever noemen van 9 vakbladen, 8 boeken en voert verder de advertentieacquisitie van 2 vakbladen. Alle vakbladen beschikken over eigen websites en diverse (social) media kanalen. In 2013 heeft Kloosterhof ook het digitale platform www.ProfessioneelBegeleiden.nl gelanceerd waarop de meeste bladen digitaal beschikbaar zijn. Gekoppeld aan de verschillende vakbladen organiseert Kloosterhof vakinhoudelijke evenementen.