Auteur: Viktor Steijger, Stephen Steijger, Arjan Jansen van ‘t Land, Erik Steijger

Van Sluimeren naar Sprankelen

Pak de regie in de 24/7 ratrace


Kom aan het stuur om jezelf of je team naar nieuwe hoogten te tillen! Dit boek wijst je de weg!

In een wereld vol uitdagingen die constant in beweging is, zijn onze eigen innerlijke kompas en leiderschapsvaardigheden van onschatbare waarde. Dit boek onthult de geheimen van effectief persoonlijk leiderschap, duurzame vitaliteit en klinkende resultaten.

Van Sluimeren naar Sprankelen is een bron van inspiratie, een kompas en een mentor voor iedereen die verlangt naar meer positieve energie en kracht. Of je nu een leidinggevende, coach of professional bent, dit boek biedt een schat aan inzichten en praktische handvatten. Ontdek hoe. De auteurs, doorgewinterde coaches in hart en ziel, introduceren het concept van het ‘Klavertje Zeven’ ‒ jouw sleutel tot werkplezier, geluk en vitaliteit.

 

Viktor Steijger is al sinds 2001, mede- oprichter van Optimaal Talent BV. Viktor vervult dagelijks met veel plezier en gedrevenheid de rol executive (team)coach en opleiderbedrijfstrainer. Samen met Stephen ontwikkelde hij de zogeheten online tool ‘VitaliTrend’-scan, een digitale thermometer, die real-time inzicht geeft in vitaliteit, welzijn en werkgeluk van mensen en teams in de organisatie. Zijn grootste voldoening en genoegen in een notendop: ‘Het is een groot voorrecht om mensen en teams een stap vooruit te helpen. Bouwen aan talenten en teams is het leukste wat er is!’

Stephen Steijger is al sinds 2001 mede- oprichter, managing partner, executive (team)coach en opleider van Optimaal Talent BV. Stephen is geaccrediteerd senior NOBCO-coach. Hij publiceerde eerder al 44 vakpublicaties en 6 managementboeken over thema’s als persoonlijk en coachend leiderschap, teamontwikkeling en wendbaarheid. Zijn drijfveer? “Mensen hebben meer in hun mars en ik help hen om dat potentieel volledig te benutten.” Zijn motto luidt dan ook niet voor niets: ’Niet vinken, maar vonken’!

Arjan Jansen van ‘t Land  is zelfstandig (business) coach en trainer. Zijn dagelijkse opdrachten als zelfstandige professional: training en coaching op het gebied van gedragsstijlen en drijfveren, werkgeluk, loopbaanontwikkeling en (persoonlijk) talentmanagement. Hij is businesspartner van het bureau. ‘Door te doen waar je écht goed in bent, word je de beste versie van jezelf.’

Erik Steijger heeft ruim 25 jaar managementfuncties vervuld in verschillende disciplines in binnen-en buitenland. Momenteel is hij werkzaam als Commercial Director Flexible Packaging bij SIG Europa. Een rode draad in zijn carrière is zijn gedrevenheid om de lat steeds hoger te leggen op gebieden zoals sales & marketing, strategie, verandermanagement en talentmanagement. Het is zijn volle overtuiging dat je juist vanuit de invulling van je baan een betekenisvol verschil kunt maken voor de maatschappij.

Bestel boek