Titels

LoopbaanVisie (LV)

LoopbaanVisie wil professionals in loopbaanbegeleiding en mobiliteit inspireren en uitdagen tot hoogwaardige beroepsuitoefening. Met verrassende interviews, luchtige artikelen, informatieve recensies en kritische beschouwingen informeert het tijdschrift over wetenschappelijk onderzoek en maatschappelijke trends die het vak vorm en inhoud geven. Heldere beschrijvingen van methoden en casuïstiek geven concrete handvatten voor de dagelijkse praktijk. Een forum, lezersacties en een webcommunity betrekken de lezer nauw bij de totstandkoming van zijn eigen vakblad. Zo wordt LoopbaanVisie hét platform voor ontmoeting, uitwisseling en verdieping.

www.loopbaan-visie.nl / Nieuwsbrief

Titels

Algemene gegevens

Uitgever:Kloosterhof Neer B.V.
Jaargang:9 (2018)
Doelgroep:Leden van de NOLOC. Loopbaanprofessionals, outplacementconsultenten, mobiliteitsadviseurs, re-ïntegratiedeskundigen, werkcoaches, arbeidsdeskundigen, opleiders en studenten in het vakgebied, HR-professionals en beleidsfunctionarissen op het gebied van mobiliteit en  loopbaanbeleid, Managers en professionals met interesse in (loopbaan en talent)ontwikkeling.
Oplage:Zie tabblad Adverteren voor meer informatie over o.a. de doelgroep, het bereik, belangrijke data, thema’s, formaten, tarieven.
Verschijning:Eind januari, april, augustus, oktober
  
Inleverdatum advertentiemateriaal: 4 weken voor verschijningsdatum

 

Titels

Technische gegevens

 

Uitvoering:Full colour
Bladspiegel:170 x 240 mm + 3mm overlap
Zetspiegel:1/1 pagina: 150 x 200 mm
1/2 pagina: 150 x 95 mm (liggend)
1/2 pagina: 70 x 200 mm (staand)
Insert: Maximaal A5 of gevouwen tot A5 
Advertentiemateriaal: Digitaal per e-mail als cF-PDF naar jorg@kloosterhof.nl