Auteur: Brenda Slagter-Grifhorst

Jezelf & anderen leiden

Levenslessen die bijdragen

 

Mensen in beweging brengen. Dat is het levensdoel van Brenda Slagter-Grifhorst en vormde de basis voor ‘Jezelf & anderen leiden’. Ze wil bijdragen aan een wereld waarin iedereen zijn/haar talenten kent en inzet, ten gunste van de samenleving als geheel. Brenda ziet in haar dagelijkse praktijk hoe mensen door gebeurtenissen, sociale druk en andere oorzaken ver verwijderd kunnen raken van zichzelf. Ze draagt er, ook middels haar boeken, graag aan bij om mensen weer terug te brengen bij hun authentieke, unieke zelf. 

Tijdens een leiderschapsreis naar Bali tekende ze haar levensloop en zag hoeveel lessen het leven haar geboden heeft. Ook gaf ze daar alle ruimte aan haar passie voor fotografie. Ze besloot ter plekke om deze twee te combineren en in boekvorm voor een groter publiek beschikbaar te maken. Dit leidde tot een serie van vier boeken.

In dit boek deelt ze levenslessen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, in combinatie met inspirerende foto’s. Zowel met de tekst als de foto’s brengt ze je, mentaal en/of fysiek, graag in beweging.

  • “Een authentiek en uniek coachconcept door de combinatie van zintuigelijk waarnemen en intuïtief aanvoelen. Inspirerend voor iedereen. Je wordt verrast door de inzichten die je zelf krijgt.

Toon Gerbrands, Algemeen Directeur PSV

  • “Een prachtig boek. Simpel doeltreffend. Een mooie combinatie van uitspraken die inspirerend zijn en die je tot actie aanzetten! Precies wat je van een leider verwacht.”

Miriam Hoekstra – van der Deen, Directeur Airport Operations Schiphol Group

  • “Een doorleefd verhaal over belang en betekenis van persoonlijke ontwikkeling dat raakt aan de kern van het leven.”

Herman Wijffels

  • “Een verfrissende Ode aan (het) leven, met eerlijk verdiende wijsheid mdie je nieuwsgierig maakt naar jezelf.”

Andrea Henning, Tiara International Women’s Leadership Development

Bestel boek